Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

In
Inoka - 02-12-2016 13:49:06
Voeding & Gezondheid

Tand implantaat in het buitenland

Voorzichtig zijn. een aantal jaar geleden zou ik een implantaat  plaatsen bij een privé gevestigd tandarts. hij was enthousiast! maakte een foto rondom mijn gezicht. zag er allemaal heel professionaael uit. mijn verzekering weigerde echter te vergoeden. ik moest naar een andere tandarts, die door de verzkering was geaccepteerd. deze bekeek mijn mond beter en zei dat het implantaat waarschijnlijk door mijn mondzenuw zou gaan. er was geen 7 mm bot meer over wat nodig was voor het implantaat. in mijn jeugd was ooit een kies met grof geweld getrokken.
als de eerste tandarts het implantaat had geplaatst, dan was de rechterkant van mijn mond verlamd geweest. bij een operatie zou eerst een stuk bot uit mijn bovenbeen in mijn mond moeten worden geplaatst, vóór de plaatsing van het implantaat. 
uiteindelik heb ik gekozen voor een frame. niet naar volle tevredenheid, maar zonder verlamming en operatie. ik kan altijd nog kiezen voor deze operatie.