Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 04-12-2016 09:50:47
Voeding & Gezondheid

Tand implantaat in het buitenland

Zoals al gezegd er is heel veel tandartstoerisme. een collega ging 10 jaar geleden al naar turkije en was dik tevreden en ook mn zwager die naar bulgarije ging, zou het zo weer doen. uitgebreide behandelingen voor slechts een schijntje van wat het hier zou kosten. kan me nog herinneren, dat vroeger ook de oostduitse en russische artsen heel goed aangeschreven stonden. dat tandartsen elkaar afkraken is aan de orde van de dag. van de vorige tandarts die je gehad hebt, deugt nooit iets. voorbeelden te over.

het lijkt veel gedoe te zijn, maar dat blijkt toch niet het geval. als het duizenden euro's oplevert (en dat doet het soms) en je bent met vliegreis + verblijf nog goedkoper uit, dan is het zeker het overwegen waard.

gingen mensen voor ooglaserbehandelingen ook niet heel vaak de grens over? als het echt zo slecht was allemaal, dan zouden we dat echt wel weten. ik hou het voorlopig op bangmakerij in het kader van protectionisme. zou er niet van opkijken als uit het buitenland afkomstige nederlanders tijdens hun vakantie gelijk even bij de tandarts langsgaan. en waarom ook niet.