Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

latevogel
latevogel - 07-12-2016 13:30:50
Voeding & Gezondheid

Advertentie: gratis proberen, maar dan achteraf toch geld afboeken

Op facebook niet alleen nepnieuws maar ook nepadvertenties! twee weken geleden heb ik afscheid van mijn "vrienden" genomen op deze site en.....niemand die mij mist, daar ben ik zeker van. wat een ledigheid en wat een tijdsverspilling! dat uur per dag is 7 uur per week en die besteed ik liever aan mijn echte vrienden en familie. 

nu naar jouw probleem: wat staat in de voorwaarden van dit bedrijf? heeft u iets getekend? worden deze 3 weken die u noemt, ook in iets genoemd waaronder u getekend heeft?  soms is trouwens een handtekening niet nodig.

een site waarbij u meer info kunt krijgen is het juridisch loket: 
https://www.juridischloket.nl

en misschien bent u lid van een vakbond of de consumentenbond? 

vergeet niet dat de tijd momenteel een erg grote rol speelt, u moet zo snel mogelijk handelen!!!  veel succes, ik hoop dat u deze zaak positief af kunt sluiten!