Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

il
iljaha - 07-12-2016 18:03:11
Voeding & Gezondheid

Advertentie: gratis proberen, maar dan achteraf toch geld afboeken


storneren en de incasseerder blokkeren. dan e-mail sturen dat u niets besteld heeft en dat je dus ook niets wil ontvangen. als je wél nieuwe pillen ontvangt: gewoon aannemen van de bezorger. u krijgt naar alle waarschijnlijkheid bericht dat u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden, maar in nederland mag het nu eenmaal niet dat je een gratis pakket bestelt en dan vast zit aan een abonnement. duurt even, maar uiteindelijk geven ze op. zet telkens onder je mail: see you in court!


vergeet niet op alle zendingen/mails/brieven te reageren: steeds met dezelfde boodschap. relatief kort geleden was er nog een actie van omroep max: niets besteld? stuur geen geld. (of zoiets)