Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-04-2004 12:35:08
Voeding & Gezondheid

Wie is bekend met de herbalife-organisatie?

Ik ben zelf ooit 1 week distributeur geweest, en heb het zelf ook gebruikt. bij mij werd het aangeprezen als hét gezondheidsmiddel van deze tijd. het was niet alleen goed om af te vallen maar de meest uiteenlopende klachten zouden verholpen worden met het gebruik van herbalife. het aspect van de gezondheid en het oplossen van velerlei klachten maakte mij enthousiast, dus ik kocht het starterspakket en werd distributeur. al binnen een week kreeg ik te horen van mijn vriendin, die het spul voor haar zieke vader had gekocht, dat het voor hem levensgevaarlijk was om dit bij zijn medicijnen te gebruiken (herbalife heeft meerdere producten dan alleen de shake's)
ik kwam er dus gauw achter dat alles wat mij voorgeschoteld was gebakken lucht was.
als je het wil gebruiken om af te vallen dan zal het zeker helpen (wel overleggen met je huisarts) , maar het is erg eentonig. en er zijn vast goedkopere manieren om dat te doen. want herbalife is voor veel mensen niet te betalen! er gaan miljarden om in dit bedrijf!!! en ja hoor het komt inderdaad vanuit amerika overgewaaid.