Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 15-12-2016 21:06:45
Computers & Telefonie

Mediamarkt asus

Startklaarmaken bij mediamarkt  behelst de taalkeuze en het voor de eerste keer opstarten van windows 10 met tevens het aanmaken van een lokale gebruiker (met de naam gebruiker) en zogenaamd een test op virussen.

ik heb meegemaakt dat mediamarkt alle dozen van een bepaald laptop type had geopend en weer met een sticker dichtgeplakt. de laptops waren allemaal "startklaar gemaakt". ook als je daar niet extra voor betaalt is dat dus toch al uitgevoerd, als er op de doos een mediamarkt sticker zit en de zegel van de fabrikant op de doos verbroken is. feitelijk is zo'n laptop om een of andere reden al gebruikt en daarbij getest of startklaar gemaakt door mediamarkt.