Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
john551006 - 19-12-2016 23:08:21
Voeding & Gezondheid

Tand implantaat in het buitenland

hoe onnozel kun je zijn om degelijke dingen als een implantaat of een kroon in een land te laten doen ver van de onze. als het fout gaat zal de tandarts om de hoek je niet graag willen helpen en de verzekering zal zeggen dat ze niet voor die extra kosten willen opdraaien. niet doen dus. een kroon of implantaat kost daar weliswaar maar € 200,-- a € 300,-- goedkoper maar door de reis daareen en het hotel ben je dat voordeel zo weer kwijt.


je kunt beter proberen een deal met je eigen tandarts te maken, mocht het dan fout gaan dan kun je er zo weer langs. sommige tandartsen willen best nog wel eens iets 'handjeklap' doen als je contant betaalt, scheelde mij een aantal jaren geleden zeker € 300,-- , tenslotte moet je in zo`n land ook gelijk betalen. prettig is het ook, dat je in je eigen taal converseert want die gasten daar spreken er over het algemeen zeer beroerd engels.


andere mogelijkheid is misschien naar duitsland of belgië als je niet al te ver van de grens woont en daar de tarieven vergelijken. informeer gewoon eens bij je zorgverzekeraar dan krijg je de meeste antwoorden op wat mogelijk is.