Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 12-01-2017 18:14:03
Computers & Telefonie

Tele2 brengt ruim €300,- extra in rekening wegens gebruikte data

om van te leren: 3g heeft eigenlijk niets met internetten te maken, aangezien dit ook met 2g (en 4) kan. dus enkel 3g uitschakelen was ook niet geheel zinvol geweest, sowieso zou dat onwenselijk zijn opdat je ook nog - overal - wil kunnen bellen. je had 'data' uit moeten schakelen, overigens was je dan nog zo rond de 30 à 40 euro kwijt geweest*, voordat je dit gedaan had (telefoon gaat gelijk data verbruiken). daarom dus ook zet het internet uit aan de kant van de provider, steek dan pas jouw simkaart in de telefoon.
en enkel data uitschakelen is vrij riskant, aangezien android - dat vol bugs zit - dit uit zichzelf weer kan activeren.
 
en uiteraard gaan ze je dit niet vertellen bij tele2, geld is tenslotte geld. en aangezien ze bij tele2 niet verder komen dan het korte termijn denken..