Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 20-01-2017 13:05:22
Voeding & Gezondheid

Voor 80%/100% afgekeurd en weer aan het werk

Waarschijnlijk had hij wga en geen wia ( zelf ook 80/ 100 afgekeurd. wga betekend met kans op herstel en dus herkeuring.  zelf soort gelijk. nog geen herkeuring gehad maar verwacht dat wel binnenkort. 2013 afgekeurd na 2e hernia operatie. herstel ging niet goed en maart 2015 is mijn rug vast gezet omdat onderbenen uitvielen. stond jaar herstel voor. had maart 2016 dus herkeuring verwacht maar nog niks gehoord. herstel is nog niet oké. veel zenuwpijn,  mis paar reflexen en rugpijn is niet te harde. zet morfine injecties om te functioneren. ben ook uitbehandeld. 
werken momenteel gaat echt niet maar de uwv zal beslissen zodra ik op keuring moet. 
zodra je goedgekeurd wordt krijg je nog 2 mnd uitkering en dan stopt het. geen ww etc. wellicht uitkering een mogelijkheid maar u zoon zal dan flink moeten inleveren.