Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fp
fpo - 01-02-2017 13:37:18
Voeding & Gezondheid

Ureum zalf uit de verzekering gehaald.

Helaas zijn onze ministers bijna allemaal totaal incapabel om invoelend te zijn met de lijdende mens. dat zien we nu al decennia lang telkens weer terugkomen. voor edith schippers steekt er nu met kop en schouders bovenuit en omdat geld, macht en roem haar ook veel liever zijn dan werkelijke inzet voor verlichting van alle lasten van de burgers, zullen we ons heil ook absoluut niet van haar kant uit krijgen. die zullen we nu zelf meer en meer ter hand moeten gaan nemen.
door verwijderen van bepaalde medicamenten die mij hielpen tegen intense reuma pijnaanvallen uit het assortiment bij de verzekeraar(s), ben ik overgestapt naar twee essentiële dingen:
1) dieet drastisch aanpakken, want bijna alle ziekten ontstaan door verkeerde voeding,
2) natuurgeneeskundige behandelingen als vervanging van de reguliere.
dat onze voeding totaal ontspoord is geraakt, vertel ik al jaren rond. aan mijn eigen lijf ervaar ik dat telkens weer, dag na dag. eén fout gemaakt, en de nare effecten laten zich meteen zien. als je maar heel alert kijkt naar hoe je lichaam functioneert, en ja, daar hebben maar weinig mensen zin in. het liefst halen ze hun genezing uit een doosje en dát kan je dan wel vergeten, want dat lukt niemand. nooit. door die constante aanvoer van 'gemaks'middelen (zo noem ik die maar even) worden klachten redelijk onder de duim gehouden en daardoor wordt er niet gekeken naar wat er werkelijk als oorzaak onder de klachten ligt. dat werkt grote gemakszucht in de hand om zaken dan maar lekker zo te laten, terwijl het lichaam dagelijks grote moeite moet blijven doen om gezondheid in stand te houden. 
ik hoop dat ts moeite wil doen om te zoeken naar alternatieven. helaas worden wij steeds meer aan ons lot overgelaten en laten politici het afweten wat hun werkelijke verzorgingspichten betreft......