Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Rd
Rdbonth - 01-02-2017 16:20:24
Voeding & Gezondheid

Is de quatro rollator z400e die van thuasne?

goedemiddag,


 


de rollator die in 2003 het beste getest kwam uit de kassa rollator test is idd de quatro rollator z400e van het merk thuasne.


doordat deze als beste uit de test kwam hebben veel merken en winkels hierop ingespeeld. door een gedeelte of heel de naam aan een soort gelijke basic rollator te hangen. dit kan ertoe leiden dat u niet altijd de officiële thuasne quatro rollator krijgt of dat ze stiekem een ander merk toesturen en u dan korting aanbieden.op de doos van het geleverde model moet staan: https://www.uw-rollator.nl/rollator/413/thuasne-quatro-rollator" target="_blank">thuasne quatro artikelnummer: v0504026 (blauw)  of v0504029 (grijs). plus het logo van thuasne. onder de link staat een webshop waar u 100% de echte thuasne quatro kunt kopen.


de test stamt wel uit 2003 dus in de tussentijd zijn er wel veel ontwikkel slagen gemaakt op rollator gebied. 



gr