Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Marimelda - 06-02-2017 20:51:06
Computers & Telefonie

Mobiele telefoons zijn straks niet meer te gebruiken

Een manier om mensen weer opnieuw op kosten te jagen. je zit als je niet uitkijkt zo vast aan een twee-jarig contract. en protesteren helpt niet. er bestaat een provider die niet eens een echt adres heeft waar je je verhaal kwijt kan. dan straks maar geen mobiel en geen smartphone.  kunnen de mensen, jong en oud misschien weer eens op een normale manier met elkaar praten. want ik weet niet wat het is, maar iedereen heeft het maar druk.

binnen tien jaar is de wereld door de huidige technologische ontwikkelingen aan zichzelf ten onder gegaan door de vlijt van de mensen die erop zitten en gek zijn geworden. volgens mij kan dit niet zo lang meer doorgaan. het wordt hoe langer hoe gekker in de internetwereld.