Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 06-02-2017 21:30:35
Computers & Telefonie

Mobiele telefoons zijn straks niet meer te gebruiken

Hi marimelda, contact met kassa kan toch heel eenvoudig hoor, gewoon naar beneden scrollen, net zoals bij veel andere sites en daar zie je echt contact. of je antwoord krijgt weet ik niet, alleen als het over deze site gaat, dan komt er wel response. en ook, laat ik nu iemand zijn die geen mobiele telefoon meer heeft. mijn oudje, van 1999, heeft de geest gegeven. ik zal wel aan een andere moeten, maar haast heb ik er niet mee. en met elkaar, zonder telefoon, communiceren? natuurlijk kan dat. ligt er waarschijnlijk maar net aan in welk gezelschap je vertoeft.
@roelofsen54, de vooruitgang is toch niet tegen te houden? waarom zou je dat willen? ooit, toen "we" op de maan landden, wat we via tv konden zien, mensen die geen televisie hadden reageerden met "en gij geleuft 't"? ik worstel mezelf nog dagelijks suf op internet, snap er, ook nog steeds, weinig van en toch.... ik blijf het proberen. heb vandaag voor het eerst nieuw avg protectie geprobeerd; nee, na uren, het lukte me niet, uiteindelijk. is wel geïnstalleerd met behulp van een connaisseur die van afstand de pc even onder handen heeft genomen.
dus die wens van je, telefoon met toetsen en 4 g, nee, komt niet meer terug. net als de schillenboer met paard en wagen. (hoewel, rotterdam heeft plannen). ;-))