Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frans56 - 07-02-2017 07:59:18
Computers & Telefonie

Mobiele telefoons zijn straks niet meer te gebruiken

Hallo roelofs1954
helaas helaas hebt u groot gelijk.  het g3 netwerk zal als eerste verdwijnen.  het g2 netwerk zal nog wel even blijven werken, omdat dit ook wordt gebruikt door mobiele pin automaten etc..  ik hoop echter dat ook providers dit bericht lezen en dat ze dan het volgende gaan doen.
ik hoop dat ze er dan voor zorgen dat de (gratis?) databundel die daar bij hoort groot genoeg is om alle updates van het toestel binnen te halen zonder dat er al moet worden bijbetaald zonder dat men gebruik heeft gemaakt van websites etc. (updates zouden buiten de bundel moeten vallen)
inderdaad die internet telefoon zijn veel te ingewikkeld, ik vind mijn nokia 108 al erg ingewikkeld, daaom begin ik ook liever niet aan een smart-fone