Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-02-2017 12:36:20
Auto & Vervoer

Parkeeroverlast

U mag niet bij hen parkeren? niet onlogisch want dat is voor hun personeel etc.

het probleem bij u is dat het eigen terrein betreft en handhaving dan lastig is resp. als u een wegsleepaktie wilt uitvoeren dat voor uw rekening is.

de enige en echte remedie (als het schoolbestuur geen aktie onderneemt):  een brief aan het college van b&w, sterker nog een brief aan alle raadsfracties en eventueel een artikel in uw lokale dagblad.
er zullen ongetwijfeld mogelijkheden zijn zoals bijv. het doen instellen van een inrijverbod voorzover er over openbaar/gemeentelijk terrein gereden moet worden om bij uw parkeerplaatsen te komen. bij hen voor de poort gaan staan zal mogelijk juistr problemen voor u opnemen omdat u hen dan hindert resp. ook ander verkeer.

volgens mij staat u niets in de weg om eventueel wielklemmen te laten plaatsen mits vooraf een bord wordt geplaats waarin dat wordt vermeld en zorg er dan wel voor dat er geen schade aan de betrokken auto's ontstaat want dan heeft u ook een probleem.
het laten plaatsen van een slagboom met pascontrole is ook een optie maar zal geld kosten.

het vragen om uw gebied als vergunningzone te bestempelen binnen een parkeerzone kan ook helpen. (bewoners gratis vergunning).