Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 07-02-2017 12:41:17
Auto & Vervoer

Parkeeroverlast

Prima alle links die u hier heeft gekregen en waarmee ik het volgende in stappen zou doen:

1 - voeg aan de opgestelde borden toe: afsleepregeling
2 - geef alle bewoners een p-kaart (of meerdere voor eigen bezoekers) om een duidelijk signaal af te kunnen geven dat het een controleerbaarsysteem is
3 - voeg aan het geheel een investering van twee palen een een stevige rood-witte-ketting toe, waarmee het terrein optisch als privé-terrein overduidelijk wordt aangeduidt/geclassificeerd
4 - helpt ook de ketting niet voldoende en staan er (weer) teveel auto's zonder p-kaart op het terrein, kan er een onaangekondigd een hangslot op gezet worden en komen op gezette tijden (vooral bij schooluitgang) vreemde parkeerders niet zomaar snel zonder waarschuwing van het terrein af. enkele stevige bewoners kunnen graag assisteren.
5 - op hoger level kan ook een handbediende slagboom geïnstalleerd worden, die ook, later nog, afgesloten kan worden
6 - tenslotte kan de vve nog daadwerkelijk, na vakkundig advies, een afsleepregeling met een bedrijf gaan regelen

n.b.: restricties via het onderwijsinstituut zullen misschien de problemen met de scholieren kunnen oplossen, maar die bezetten dan weer p-plaatsen in de buurt, waardoor er weer niet-scholieren op zoek gaan naar een andere p-plaats.