Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

J.

Bij verhuizing, kan ik de huur van de geiser niet opzeggen

ropama22,

hierbij geef dhr. j.j. van wijngaarden een optie om te besluiten ga naar een advocaat van onvermogen wanneer dit mogelijk is wel even goed na-checken of u inderdaad geen verborgen extstra kosten bij de advocaad moet betalen vaak is soms ook het geval laat u goed inlichten a.u.b.
hierbij komt er zeker wel een optie uit ben zelf ook in zeer enstige zaken betrokken privé dan nog mijn beste optie zet de nederlandse wet met alle er in u google account en/of anders gewoon en blijf net zolang vinden wat u zoekt er is een spreker die verteld de waarheid....zoek en gij zukt vinden soms kan kort duren maar u gaat er zeker uit komen succes met u zoek toch mevrouw/meneer.

afz: dhr. j.j. van wijngaarden 
uit hendrik-ido-ambacht