Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 16-02-2017 09:30:32
Geldzaken & Recht

Eigenaar woning betreed woning wanneer bewoner huurhuis niet thuis is

Nee, natuurlijk mag een verhuurder niet zonder toestemming en/of in aanwezigheid van huurder je woning binnen komen. zet zo snel mogelijk een ander slot op je buitendeur.

wat een idioot figuur die verhuurder. waar haalt hij het lef vandaan, bezopen! zo'n man zou dus ook binnen kunnen komen terwijl je onder de douche staat of ligt te slapen.

waarschuwing: als je op zoek gaat naar een slotenmaker, trap dan niet in de eerste google resultaten van die z.g. 24-uurs service slotenmakers. die zijn ronduit onbetrouwbaar en rekenen achterlijke prijzen.

zoek een website van een slotenmaker bij jou in de buurt. er zijn ook schoenmakers die een slotenservice hebben. als er nog geen penslot in zit, zou je die kunnen laten aanbrengen, sowieso goedkoper dan het originele slot vernieuwen. of misschien heb je een handig iemand die dat voor je kan doen? als je dan in de toekomst het penslot gebruikt, kan hij er nooit meer in.