Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 16-02-2017 21:10:44
Auto & Vervoer

Fietsenmaker zonder verantwoordelijksheidsgevoel

Wat had u gedaan als de fietsenmaker deze batterijen niet meer had? had u een aangetekend schrijven verstuurd? een jurist op hem afgestuurd? het lijkt mij sterk dat deze man bewust u alkalinebatterijen heeft gegeven ipv u te melden dat de oplaadbare batterijen leeg waren.
u zult het misschien niet geloven, maar mensen maken wel eens een foutje. maar u doet dat nooit naturlijk he. u bent zo slim om na een check up uw achterlamp uit elkaar te draaien om te controleren welke batterijen er gebruikt zijn. tip voor de volgende keer, u kunt ook zelf de batterijen opladen als ze leeg zijn, dan hoeft u niet boos te worden op anderen als ze u ter goeder trouw willen helpen volgens uw opdracht.

heeft u ook de ventieldopjes gecontroleerd of dit nog steeds dezelfde zijn en geen tweede handse?