Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gewicht - 18-02-2017 16:53:46
Voeding & Gezondheid

Boodschappen worden duur

Inderdaad marcel binken het valt mij ook op dat de boodschappen duurder worden, ik wil niet zeggen ongelooflijk duur maar prijs stijgingen van
10 a 15 % komen heel veel en regelmatig voor.  
veel consumenten laten zich gek maken door de politiek dat het beter gaat en daar wordt handig op ingespeeld door de detailhandel.
aanbiedingen van tijdelijk voor.... en daarna een hogere prijs dan voor de aanbieding. ook produkt "vernieuwing" of verpakking komt bijna altijd uit op hogere prijs.
zelfs lidl en aldi doen daar aan mee. kijk maar eens wat je een jaar geleden betaalde voor een niet seizoen gebonden produkt en wat het nu kost.
de enige remedie is wat diversen al opperden, kijk de folders van alle supermarkten heel goed na op de koopjes en vergelijk ze, let bijvoorbeeld op de opgegeven inhoud. dat wil nog al eens verschillen per winkel.  
ik zelf vind bv dat ah vaak echte "aanbiedingen" heeft waar jij als consument je voordeel mee kunt doen.
maak een briefje, hou je er aan, en koop alleen extra als iets voor jouw een voordelige aanbieding is. 
nog even wat anders, afgelopen zomer viel mij op dat de hollandse spersiebonen van dunne en slechte kwaliteit waren,in welke supermarkt je ze ook kocht. het lijkt wel of de kwaliteit produkten geëxporteerd worden en wij de minderen mogen kopen.