Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 24-02-2017 14:45:19
Voeding & Gezondheid

Als een huurwoning niet te bewonen is wie kan mij dan helpen

Vreemd dat al uw buren geen gelijksoortige problemen hebben in hun flat.
ga eens te rade bij al die buren die u, n.a.v. uw klachten, een bezoek hebben gebracht en vraag hen welke maatregelen zij en/of de verhuurder hebben getroffen waardoor dit soort klachten bij hen niet voorkomen.
het dichten van naden en kieren, evenals buitendeuren en ramen die open kunnen afdichten met tochtstrips is een eenvoudige wijze van probleemoplossing die u zelf terhand zal moeten nemen.
het vraagt ook een niet al te grote inverstering die uw woongenot weer op een behaaglijk niveau kunnen brengen en windkracht 13, (overdrijven is een kunst op zich ;-)) ) niet meer door uw flat kan gieren.
u verdient deze investering ruimschoots terug met de lagere stookkosten die u na deze ingreep zal hebben.
mocht u zelf niet al te handig zijn dan is er vast en zeker wel een familielid, kennis of klusgrage buurman die u bij dit klusje zal willen helpen.

blijkbaar heeft u en daarmee mag u zich gelukkig prijzen, nog nooit een echte "oorlogssituatie" meegemaakt anders zou u een dergelijke ongepaste opmerking niet plaatsen.