Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 27-02-2017 15:45:28
Voeding & Gezondheid

Apotheker levert niet het voorgeschreven medicijn

een andere apotheker nemen en als die er niet is uw medichijnen via een online apotheker nemen die ook goedkoper is.


deze heeft wel een voordeel dat ze altijd bereikbaar zijn via de telefoon en via internet en ze zijn goedkoper.


maar ook al zou het een andere stof zijn soms is de werking het zelfde maar door octrooi`s die op medichijnen zitten mogen ze dan niet precies dezelfde stof er in doen maar ook kan het merk anders zijn omdat het octrooi vrij is.


en te weinig verdiennen aan een medichijn? denk het niet zo kost een paracetamol als die door een arts voorgeschreven wordt zo €0,25 per tabelet als deze door uw apotheker wordt afgegeven.(dient alleen als voorbeeld).


maar bij vast zittende hoest bisovol halen? kijk dan eerst welke werkzame stof er inzit : broomhexine en kijk dan ook eens op een eigenmerk hoestdrank zoals bij de kruitvat, etos, da enz enz kost een stuk minder en daar zit het ook gewoon in.(flumucil werkt overigens voor geem meter)


wat ik daar mee wil zeggen is dat je soms meer betaald voor het merk dan je zou verwachten en met medichijnenen is dat net zo.