Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 12-03-2017 15:51:29
Vrije tijd & Tuin

Telescoopborstel

Natuurlijk is het niet netjes om de belofte niet na te komen, maar om hier nou zo'n drama van te maken. als je het werkelijk zo belangrijk vindt, rijdt dan naar heerlen om een paar tientjes op te halen, kun je zo'n ding zelf ergens kopen. of leg het 'wereld' probleem naast je neer, koop zo'n ding en ga verder met belangrijker zaken.

ik ben regelmatig blij dat de mensen in afrika kwesties als deze niet onder ogen krijgen. je zal je kinderen maar de hongerdood zien sterven en ons zien zeuren om niets / een borstel.



door john tak 12 mrt. 2017 om 11:22 
antwoorden / 1 vragen


we is gewoon mijn gezin. heb al tig keren gebeld en gemaild. wordt gewoon aan het lijntje gehouden. houd ik niet zo van. is er geen instantie daar ik terecht kan die dan contact maken met alureh.