Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ficus
ficus - 16-03-2017 14:38:02
Vakantie & Reizen

Vakantie turkije annuleren of niet ?

Het reisadvies voor turkije is al heel lang ongeveer hetzeifde en is na het weekend niet echt gewijzigd. een week geleden had men ook al een goed beeld van turkije. het reisadvies is voor het overgrote deel van turkije geel en betekent let op. sunweb stuurt geen toeristen naar oranje of rood gebied in turkije. zo veel is er dus niet veranderd in het weekend. 
u kunt de reis annulerenen zal dan die 222 euro verlies voor lief moetennemen of gewoon afwachten.verslechtert de situatie in turkije heel erg dan zal het reisadvies aangepast kunnen worden. bij een reisadvies code rood oforanje durft ook sunweb geen toeristen meer naar turkije ter sturen.ik vermoed niet dat het zo'n vaart zou lopen.