Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
familyman - 17-03-2017 12:17:49
Auto & Vervoer

Gvb scholenkaart

Van de site:


scholendagkaart



de gvb scholendagkaart is een papieren chipkaart voor basisscholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang. de kaart is geschikt voor begeleide schoolreizen en kost € 2,- per kind. de dagkaart kan door kinderen en hun begeleiders onbeperkt worden gebruikt in gvb tram, bus en metro.






geldigheid

de scholendagkaart is na de eerste check-in te gebruiken tot het einde van diezelfde dag. de kaart is niet geldig in de nachtbus. binnen deze periode kan onbeperkt worden overgestapt op andere gvb-lijnen. ook voor de scholendagkaart geldt dat iedereen altijd moet in- en uitchecken. de scholendagkaart is alleen bij gvb geldig; overstappen op bijvoorbeeld connexxion of arriva is niet mogelijk.





bestellen

de scholendagkaart is uitsluitend te bestellen door geregistreerde basisscholen, kinderdagverblijven en voor- en naschoolse opvang in de regio amsterdam. het aantal te bestellen kaarten is 50 stuks of een veelvoud daarvan. 


om te kunnen bestellen maakt u een account aan op het gvb zakelijk portaal. als u een account heeft, logt u in en kunt u uw bestelling plaatsen. 


uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen geleverd.  na levering van de vervoerbewijzen ontvangt u een factuur, die u binnen 1 maand moet voldoen.