Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Wil_H - 17-03-2017 12:31:31
Auto & Vervoer

Gvb scholenkaart

Als je er 51 nodig hebt bestel je er 50 en koop je 1 kinderdagkaart apart voor 1 kind. totaal heb je dan 51 dagkaarten voor 102,50 euro. deel dat bedrag door 51 en dan kom je per kind uit op een besteding van 2.01 euro.
hopelijk houden juliie in de budgetering er wel rekening mee dat deze kaarrten alleen voor kinderen gelden en dat de begeleiders dus een dagkaart van 7.50 euro moeten hebben.
en er staat dat de kaarten binnen de 5 werkdagen worden geleverd.
hopelijk werken jullie een beetje georganiseerd en weten jullie al veel langer als 5 werkdagen van te voren wanneer je hoeveel kaarten nodig gaat hebben.
dat de kaarten maar tot uiterlijk december geldig zijn is logisch. jaarlijks worden de tarieven verhoogd en het zou voor het gvb onrendabel worden als veel mensen in 2025 nog rondreizen op kaarten die in 2017 tegen een veel lager tarief zijn verkocht.