Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Wil_H - 19-03-2017 14:35:06
Computers & Telefonie

Pc start niet op

Het kan zijn dat windows bezig is met het verwerken van updates of dat schijfcontrole bezig is nadat de pc onjuist is afgesloten.
heb dat al bij veel mensen gezien: pc start niet snel genoeg op, pc wordt geforceerd uitgeschakeld, pc wordt opgestart, windows begint met schijfcontrole na onjuist afsluiten, maar omdat het scherm zwart blijft wordt de pc weer geforceerd uitgeschakeld en weer opgestart waarna windows opnieuw begint met schijfcontrole, waarna de pc weer geforceerd wordt afgesloten en zo kunje nog wel enige weken door gaan.
wacht gewoon eens af wat er gebeurt. laat de pc aan staan, ga koffie drinken, maak eens een praatje met de buurvrouw, loop eens een rondje door het stedelijk park en wie weet is het probleem opgelost als je weer thuis komt.