Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 26-03-2017 21:20:56
Vakantie & Reizen

Terugbetaling reis

In duitsland bestaat een veel simpeler en voor de consumenten makkelijker regeling als in nederland om juist voor dit soort in verhouding geringe bedragen uw recht te halen. bij elke rechtbank (dus u moet wel nauwkeurig uitzoeken onder welke rechtbank dit bedrijf valt) is een soort apart hof/afdeling die hierover gaat. informatie volop op diverse duitse fora, bvb geizkragen.de (=vrek, spaarzuchtige). vrijwel alles erover is enkel in het duits. dus iets tussen consumentenbond en grote rechtbank in. ook staan er hele lijsten in van failliet gegane bedrijven in die sector of die als bedrog ontmaskerd zijn.
maar de kans is behoorlijk groot dat dit bedrijf failliet is gegaan-en dan valt er weinig meer te halen. juist bij wat u noemt verkoopshows e.d. is de kans op teleurstelling of regelrechte oplichting enorm groot. misschien toch maar zien als leergeld voor de toekomst?