Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anonimus
anonimus - 14-04-2017 15:21:32
Voeding & Gezondheid

Kan ik simvastine tabletten 40 doormidden doen en gebruiken als2maal 20 ,

Simvastatine is geen fijn medicijn! gedurende het langer gebruiken van dit medicijn krijgen veel mensen last van allerlei klachten en vooral moeite met bewegen, spierpijn enz. enz. vaak is ook te zien dat de leverwaarden gaan veranderen (de verkeerde kant op). het middel wordt doorgaans voorgeschreven om het cholesterol te verlagen. ook wordt het wel preventief voorgeschreven (dus uit voorzorg) als men diabetes heeft zonder hoog cholesterol en na een hartinfarct enz.
rode gistrijst met monocaline k is een veel beter product (is natuurlijk) en werkt uitstekend mits men 10mg. monocaline k per dag binnen krijgt. er zijn rode gistrijst capsules die per capsule 10mg. monocaline k bevat dus dan hoef je er maar 1 per dag in te nemen. helaas wordt de rode gistrijst niet vergoed en moet men dit zelf betalen.
er wordt tegenwoordig bij iedere drogist en natuurwinkel enz. rode gistrijst verkocht maar er moet echt 10 mg. monocaline k ingenomen worden om werkzaam te zijn. helaas zijn er ook rode gistrijst capsules waar helemaal geen monocaline k in zit......dus dan niet kopen!