Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 17-04-2017 01:09:30
Voeding & Gezondheid

Ik en vele met mij worden niet serieus genomen op huisartsenposten door heel ned

Gebruikt u op dit moment die opiaten ook? graag verneem ik van u wie die vele(n) met u zijn, want ik herken me totaal niet in uw verhaal. huisartsenposten zorgen er juist voor dat direct deskundige hulp geboden wordt, zonder dat de spoedeisende hulp van het ziekenhuis overspoeld wordt met patiënten die niet spoedeisend zijn. hoe vaak ik niet gezien heb dat men met een eenvoudige sportblessure (verzwikking) naar het ziekenhuis ging om foto's te eisen. en dan kwaad worden als je daar anderhalf uur moet wachten. niet beseffend dat een zwaargewond slachtoffer van een auto-ongeluk uiteraard voor gaat.
alle klachten kan je wegnemen door beter uit te leggen waar de seh voor bedoeld is en wanneer je naar de hap moet. hoog tijd dat daar wat meer aan gedaan wordt!!!!