Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brui0929 - 18-04-2017 22:54:43
Computers & Telefonie

Ziggo tv op pc

Het bufferen heeft te maken met het inlezen van data in het ram geheugen. als dit geheugen vol is dan kunt u verder kijken. wanneern u het geheugen uitbreid is het opgelost. stel uw pc heeft  2 gb ram en is uitbreidbaar met 2 gb dan heeft u genoeg let hierbij wel op het aantal hertz van het geheugen dit moet het zelfde zijn als dat ernu inzit. raadpleeg hiervoor sde handleiding van uw pc. ook de harddisk wordt als extra geheugen gebruikt dit gedeeldte bereid zich ook uit waardoor het systeem traag wordt.
om dit weer goed te laten werken is het nodig om tijdelijke bestanden te verwijderen hierdoor wordt de computer ook sneller. hiervoor is ccleaner het meest gebruikte programma.