Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ag
agapon - 19-04-2017 12:28:10
Auto & Vervoer

Distributieketting

Wel bij een zeer lage km stand. de gemiddelde snaar/ketting worden pas rond de 100 - 120 000 km vervangen.
uit voorzorg gebeurt dit meestal rond de 100 000 km. bij het breken van deze ketting/snaar liggen de zuigers er onmiddelijk uit en kun je alles vervangen als dit noig te redden is. de kosten zijn echter wel erg aan de hoge kant. hoe je hier achterkomt is naar andere bedrijven gaan en langs je neus weg vragen wat zoiets gaat kosten, trek er een gemiddelde van, zit er je erg boven, ben je belazerd.
zelfs de merkgarages doen dit. opel langedijk is hier eentje van. werd daar een rekening gepresenteerd die 450 euro hoger lag dan dezelfde schade die daarvoor bij dezelfde garage hersteld was. krijg nog steeds een deel niet terug. dus heb reparatie vergelijk met alle garages en trek daar een gemiddelde van en vertrouw niemand.