Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Wil_H - 20-04-2017 17:13:54
Auto & Vervoer

Week geleden scooter gekocht bij een particulier.kan ik de koop ongedaan maken ?

Als de mee geleverde papieren niet bij het voertuig horen dan heb je zonder meer het recht om de koop ongedaan te maken.  ook al heb je van een particulier gekocht.
maar er is een verschil tussen het recht hebben en het recht krijgen. als de verkoper niet mee wil werken dan moet je naar de rechter. 
je kunt natuurlijk altijd naar het politiebureau gaan om daar het framenummer te laten controleren.staat het ding als gestolen geregistreerd dan is het afhankelijk van de koopprijs of je in de problemen komt.
heb je het ding gekocht voor een normale marktprijs dan is het een koop ter goeder trouw, maar vroeg de verkoper maar 100 euro terwijl de marktprijs 1000 euro is, dan kun je niet beweren dat je niet wist dat er iets niet in de haak was met die scooter.