Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
valtra - 21-04-2017 12:19:13
Auto & Vervoer

Mijn autoband is na 34000 km al versleten

34.000 km is helemaal niet gek voor een band.het gewicht van de auto speelt een rol .rijdt u alleen of met meerdere personen en.is het de r-voorband ?raakt u weleens een stoep randje? is de sporing nog correct volgens fabrieks voorschrift ? hoe is uw bochtenwerk ? bij warm weer slijt een band sneller dan bij koud weer en bij een nat wegdek minder dan bij een warm wegdek.u rijdt niet snel heb ik begrepen. en zo spelen allerlei factoren een rol.overigens is de goodyear band een goede band. echter bijna iedere automobilist heeft zijn of haar voorkeur.
uit een ver verleden (1983) is mijn ervaring dat onder een peugeot 505 sr de 1e montage michelin krap aan 6000 km meeging en de tweede montage wel 40.000 km,terwijl de 1e  montage michelin x-band op een peugeot 404 meer dan 110.000 km mee ging.het is maar net hoe een productieproces verloopt.