Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
geensaus - 24-04-2017 13:42:11
Voeding & Gezondheid

Hoe kan ik woonoverlast door buren oplossen?

Het is een verschrikking, geluidsoverlast gaat je leven bepalen. die kletskoek dat je misschien overgevoelig bent heb ik al vaak voorbij zien komen en heb ik zelf ook te horen gekregen. het is andersom: door voortdurende geluidsoverlast word je er gevoeliger voor. dit is wat die herrieschoppers je aandoen. ik zie het als je psychisch schade berokkenen, het is alsof een pijnlijke plek steeds weer gestompt wordt en daardoor steeds pijnlijker wordt. ik spreek uit jarenlange ervaring.
 mensen die het nooit hebben meegemaakt voortdurend te worden lastig gevallen door harde en meestal ook nog domme muziek hebben geen idee wat een marteling het kan worden. en dan komen ze ook nog aan met het hutje op de hei. waar zijn die hutjes dan? laat die lui zelf in een bunker gaan wonen, zij zijn degenen die het probleem veroorzaken, en dan moet een ander het maar oplossen, kom nou. ik leef met je mee, ausra, dit probleem wordt in nl enorm onderschat. ik raad je aan te verhuizen, zoiets blijft aan je vreten, het is schadelijk voor jezelf.