Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 24-04-2017 18:21:55
Vrije tijd & Tuin

Hoe zeg ik deezer op

Gratis gebruikers kunnen zich door middel van "mijn account" op elk moment van de site uitschrijven.
vwb betaalde dienst:

als het abonnement direct werd gemaakt vanaf de website: om een abonnement op te heffen moet de abonnee naar zijn/haar account gaan. bij de sectie "mijn abonnement opzeggen". opzegging wordt van kracht aan het einde van de lopende abonnementsperiode, indien minstens 48 (achtenveertig) uur van tevoren aangegeven. voor een proefabonnement of free abonnement, vindt beëindiging plaats op de datum en het uur van de beëindiging, zoals aangegeven op de rekening van de abonnee, tenzij op de website anders is aangegeven.


als het abonnement is aangemaakt via een partnersite (bijvoorbeeld op itunes) dan moet de abonnee eerst de voorwaarden zoals te vinden op de "mijn account" sectie op de site. volg daarna de instructies om uw abonnement op te heffen. abonnee moet er rekening mee houden dat de voorwaarden (hoe op te zeggen, binnen welke termijn, etc) kunnen verschillen van platform tot platform.