Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 25-04-2017 20:32:48
Auto & Vervoer

Annulering bij besteautobod

Als de gegevens van uw auto kloppend zijn is uw auto verkocht voor een bedrag van € 2750. de koper is een beroeps, weet hoe het werkt en koopt zelf blind uw auto.

dat er nu minder geboden wordt is puur taktiek en vaak volgens de voorwaardes van de bemiddelaar toegestaan. echter, als de koper een nieuw bod doet vervalt het oude bod. oftewel, u bent weer opnieuw in onderhandeling. en bij een onderhandeling mag u gewoon nee zeggen. 

er zijn al verschillende rechtzaken over gevoerd en ook meester frank visser heeft er al aandacht aan besteed. resultaat: het boetebeding is niet van toepassing. pas als u echt € 2750 zou hebben gekregen en u brengt de auto niet, dan pas pleegt u contractbreuk en bent u kosten verschuldigd. in uw geval nu niet.