Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 05-05-2017 16:45:57
Vrije tijd & Tuin

Puzzelbrein

Binnen 1 maand medelen of je een abonnement wilt nemen?

als ik een abonnement met een cadeau-exemplaar heb, hoe gaat dat dan in zijn werk?

als uw abonnement begint met een gratis cadeau-exemplaar dan krijgt u dus eerst uw gratis puzzelbrein. u kunt dan rustig kijken of het helemaal naar uw wens is. als dat zo is hoeft u niets te doen. vier weken na ontvangst van het cadeau-exemplaar krijgt –netjes volgens afspraak- u uw volgende puzzelbrein. daarbij zit dan ook de factuur voor het abonnement.


voor ontvangst van uw cadeau-exemplaar ontvangt u een bevestigingsmail of brief. daarin staat aangegeven op welke datum uw cadeau-exemplaar zou moeten aankomen. daarin staat ook tot welke datum u de tijd heeft om de rest van het abonnement te ontbinden. dat is altijd 14 dagen na de geplande ontvangstdatum van het cadeau-exemplaar. dat ontbinden kan op verschillende manieren (ontbindingsformulier, telefoon, e-mail, post), maar het makkelijkste gaat dat via deze website. u kunt dan ook meteen een bevestiging van uw ontbinding ontvangen, zodat daar nooit onduidelijkheid over kan bestaan

je krijgt niet zomaar een puzzelblad kado. dat mag toch duidelijk zijn.  je kunt ook op de website een abonnement nemen onder dezelfde voorwaarden.
als bovenstaande correct wordt uitgevoerd, wat is hier dan voor miscleiding aan?