Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 17-05-2017 19:25:26
Voeding & Gezondheid

Mediq weigert levering van batterijen tbv insuline pomp

De vraag is krijgt u die batterijtjes ondanks dat zij niet vergoed worden gratis (als service) van mediq of moet u er voor betalen? als u ze gratis krijgt dan kunt u moeilijk meer batterijen eisen. als u ze moet betalen lijkt mij dat extra bestellen geen probleem zou moeten zijn. mediq zal ongetwijfeld ervaringscijfers hebben op basis waarvan zij bepalen hoeveel batterijen zij per periode gratis leveren.
dat deze batterijen wellicht niet zomaar in de supermarkt te koop  zijn begrijp ik, alhoewel het aanbod daar ook steeds groter wordt. via internet zijn deze speciale batterijen ongetwijfeld te vinden alleen.... niet gratis. dan toch maar op eigen kosten een doosje reserve batterijen kopen.
inmiddels moet u ook al weten hoeveel batterijen u per periode verbruikt. 
u kunt in ieder geval nergens klagen als u te weinig "gratis" materialen krijgt.