Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 20-05-2017 12:41:25
Voeding & Gezondheid

Ouderenmishandeling..................?


door ex-haagse harrie 20 mei 2017 om 10:09 
17 antwoorden / 3 vragen


19/5 nog erger......gebakken gepaneerde vis, gekookte ardappelen droog,zonder jus, met niet gare  doperwten.er was alleen een lik gore saus bij.....


@ex-haagse harrie,

elf maanden nadat u dit topic heeft geopend is er schijnbaar nog niets aan de kwaliteit van leven en die verschrikkelijk vieze maaltijden gedaan.
het moet toch niet gekker en erger worden. zo'n behandeling verdienen ouderen toch niet !!
waarom dient u geen klacht in bij zijn excelentie minsister van rhijn (pvda) aangezien hij degene is die de ouderenzorg (en nog veel meer trouwens) heeft uitgekleed.
ik ben bang dat uw klacht op deze site niet verder komt dan deze site en dat er er daardoor ook niets in uw situatie wordt opgelost of zal worden verbeterd.
eventueel kunt u nog met uw medebewoners die dezelfde mening zijn toegedaan als u, voor de deur van het tehuis een aktie beginnen met spandoek, toeters en bellen.
wel even het "plaatselijke suffertje" informeren over uw aktie en gegarandeerd dat een dergelijke aktie "wel" tot resultaat zal leiden.

alvast succes.