Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 20-05-2017 14:31:03
Auto & Vervoer

Autobedrijf rozeveen slecht bedrijf kan iemand mij helpen

U moet om te beginnen eens de naam van het bedrijf en de naam van de verkoper hier weghalen. het is ontzettend laf om iemand zwart te maken zonder dat die zich kan verdedigen.
daarna moet u eens goed na gaan denken hoe u met uw geld om wilt gaan. ik weet niet wat voor uitkering u ontvangt en of u verder nog (hypotheek)schulden hebt, maar u kunt zelf ook een inschatting maken of een bank u dan bijna € 5.000 gaat lenen wat u in een jaar terug moet betalen (dat betekent dat u elke maand € 450 opzij moet kunnen zetten).
tot slot moet u ook eens goed nagaan hoe u met uw geld omgaat. als uw maximale budget € 8.000 is en u koopt een auto van bijna € 10.000 dan gaat er dus bij u iets heel goed mis.
als u toegekomen bent aan alle zelfreflectie en inziet waar het bij u aan schort, kunt u voor de zakelijk afhandeling vertrouwen op uw advocaat.