Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 20-05-2017 16:13:39
Auto & Vervoer

Autobedrijf rozeveen slecht bedrijf kan iemand mij helpen

Wat u nog meer kunt doen? het overlaten aan de advocaat die kennelijk ingeschakeld is. overigens een massa woorden met veel overbodige non-informatie. overbodig is ook om deze woordenbrij hier neer te zetten terwijl er al een advocaat mee in de weer is.
hoe kunt u nu met een uitkering, zelf geen spaargeld en u heeft een rijdende auto, dit genre domme stunts uithalen? zet de tering naar de nering en spaar eerst voor de dingen die u wilt hebben en tot die tijd kunt u zich maar beter beperken tot het erover dromen. en voortaan ook niet de schuld aan anderen geven, want u heeft de problemen zelf veroorzaakt.
u kunt maar beter ook dat plaatje weghalen met die tekst over het autobedrijf. u kunt anders zomaar een proces wegens smaad aan uw broek krijgen.
en als u toch bezig bent, lees dan ook eens de spelregels door.