Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 21-05-2017 10:39:53
Auto & Vervoer

Autobedrijf rozeveen slecht bedrijf kan iemand mij helpen

Als u alles heeft opgenomen dan heeft u een goede zaak. ik kan uw tekst prima lezen, al is hij wat lang. er staan hoofdletters en punten in. als sommige forumleden het te veel moeite vinden dan zoek je toch ander vrijwilligerswerk dat minder tijdrovend is, het is toch geen plicht? het zonnetjes schijnt, ga iets doen wat je echt leuk vindt.
er is hier iemand in paniek.
u heeft gesprekken opgenomen en een vriendin als getuige, dat is altijd mooi. een rechter zal er rekenig mee houden dat u een consument bent tegenover een bedrijf. stemverheffing van bert maakt ook geen goede indruk. bedrijfsnamen mogen overigens genoemd worden op dit forum. namen van personen niet, maar verder dan bert is het niet gekomen. maar misschien kan de redactie er x van maken.

het beste is om schriftelijk het bedrijf te melden dat u door informatie van x op het verkeerde been bent gezet en dat u een beroep doet op dwaling (google maar even naar wat het precies betekent) en dat u hiervan opnames en getuigen heeft. dateer uw brief. laat dit doen door uw advocaat of vraag hulp bij het juridisch loket. verstuur de brief aangetekend schriftelijk en verzoek om een schriftelijk antwoord binnen 14 dagen. vermeld dat u de overeenkomst vernietigt op grond van dwaling. ik weet nl niet in hoeverre u al in zee bent gegaan met de advocaat of dat u alleen op het gratis spreekuur bent geweest.

verder raad ik u af zelf een zaak tegen dit bedrijf te beginnen. in principe wil dit bedrijf geld van u en zal daarom een zaak tegen u moeten opstarten. daarbij draagt dit bedrijf in beginsel alle kosten, dagvaarding en griffierechten. u kunt zich verdedigen, zelfs zonder advocaat bij de kantonrechter. maar als u de advocaat op basis van een toevoeging (gesubsidieerd) kunt krijgen is dat natuurlijk wel een grote hulp. weet niet of x daar zin in heeft. doe wel al het voorwerk, dus de aangetekende brief met een verzoek om een schriftelijke reactie.