Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 24-05-2017 18:09:58
Auto & Vervoer

Snelheid speed pedelec.

Wat is de "echte" wereld in dit geval, de echte wereld is dat u dus niet hard genoeg trapt en hiermee bedoel ik niet iemand een trap nageven, maar gewoon iets sneller met de beentjes rond op de pedalen dan dat u dat nu doet.
maar in een driedelig pak zal dat niet zo eenvoudig lukken.
maar om die laatste extra kilometer snelheidsverschil er uit te persen zal niet meevallen, maar met een beetje conditie zal het vast wel een keer gaan lukken.
gelukkig is dit apparaat naar de rijweg verbannen en kunnen fietsers met een gewone fiets weer met een iets geruster hart op het fietspad rijden.
en die automobilist, die reageert precies zoals u als u, als u in uw auto rondrijdt en tegen de bromfietsers zit te .......... ;-))
en eéééh vergeet vooral niet om uw helm op te zetten, anders komt daar ook nog gedoe van als er een voertuig van rechts komt, bijv. een fietser en die zet net een beetje te ver door, want voorrang is voorrang nietwaar, of die ene auto die voor u rijdt en plotseling in de ankers gaat, dan zult u niet zo makkelijk met een snelheid van 45km/h rijdende binnen de paar decimeters ruimte die u heeft opengelaten stilstaan, nee dat zal allemaal niet zo soepeltjes verlopen.
met een beetje mazzel is dan alleen het driedelig naar de knoppen en is het "eigen behangetje" nog heel.
m.a.w. : sneller trappen en heel goed opletten dan komt het allemaal wel goed, of misschien toch wel weer niet.
we horen het misschien nog wel een keer als u een probleempje hebt met het uit te keren schadebedrag dat u meent tegoed te hebben van een schadeverzekering. ;-))

speedpeddelwegermee !!!!