Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-05-2017 20:37:29
Computers & Telefonie

Mijn laptop start niet meer op na een update van windows 10. ik heb nu alleen en

Hallo bergje56 , 

misschien heeft u hier iets aan : 


probeer windows automatisch te herstellen .


1. zodra het windows laadscherm tevoorschijn komt, druk de pc uit door de aan/uit knop in te houden net zolang tot deze uit gaat (laat windows dus niet zelf afsluiten).


2. start de pc weer op en houd de aan/uit knop ingedrukt als windows weer aan het laden is totdat de pc weer uit is en doe dit ongeveer 3 keer, totdat automatisch herstellen scherm in beeld komt.


3. navigeer vervolgens naar geavanceerde opties"  - "problemen oplossen" - "geavanceerde opties" - "opstartinstellingen". druk vervolgens op "opnieuw opstarten'.


4.  selecteer daarna de optie die aangeeft "veilige modus met netwerkmogelijkheden inschakelen".


5. download en installeer hier alle meest recente stuurprogramma's vanaf de website van de fabrikant, zoals stuurprogramma chipset, videokaart, e.d.


bekijk daarna of dit het probleem oplost.

bron : answers.microsoft.com