Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 30-05-2017 20:41:52
Vakantie & Reizen

Allgreatdealz.com

Iedere keer weer verbaas ik mij dat er mensen zijn die hierin trappen en er dan ook nog zo serieus mee omgaan. maar het meest ben ik verbaasd over het feit dat men overal alle privé-gegevens achterlaat of invult, vaak tot aan het bankrekeningnummer toe. zou er om gevraagd worden, sturen ze zelfs een kopie legitimatie mee. hoe dom kun je zijn. en het dan achteraf vreemd vinden dat ze te maken hebben met identiteitsfraude.

ik heb nooit last van dit soort dingen, maar ja, ik strooi mijn gegevens ook niet overal rond.
zou ik al een voucher toegestuurd krijgen, "stuur" ik hem rechtstreeks naar mijn oud papierbak, en zeker niet retour naar de afzender met wéér al mijn gegevens. daarna mogen al die instanties mij aanmaningen, sommaties, deurwaarders of wat dan ook sturen, ik zal de rechtzaak (die er echt nooit komt) positief tegemoet zien.
alleen het verschil is, ìk heb hier nooit last van en met mij vele andere verstandige forumleden.

mensen wees alsjeblieft niet zo naïef. sprookjes bestaan niet, zoals al meer voorgangers hebben gezegd. en het aller belangrijkste: hou je gegevens privé!!!!!