Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 05-06-2017 16:23:33
Vakantie & Reizen

Mogelijke oplichting supersaver travel?

U heeft toch zelf die lening voor een vakantie op afbetaling bij klarna aangevraagd? u heeft daar gegevens voor moeten verstrekken voor een goedkeuring. dan is het toch logisch dat u zelf die lening annuleert en niet het bedrijf of de maatschappij die u met geld van de lening betaalt?
het is uw eigen keuze om op afbetaling een reis te boeken, wonen in finland heeft daar helemaal niets mee te maken.
die "verplichting" om reizen bij supersaver in finland of waar dan ook via een lening bij klarna te betalen kan ik nergens vinden.
ik ben het dus met de andere reageerders eens.
als er zoveel klachten over supersaver zijn had u er maar beter niet kunnen boeken, maar in dit geval ligt de schuld van uw probleem bij uzelf. u kunt dus maar beter niet zo hoog van de toren blazen.
voortaan misschien dan maar eerst sparen voor iets? dan heeft u ook geen problemen zoals u schildert en hoeft u niemand te betichten van fraude etc.
slechte googlevertaling maar goed genoeg om te begrijpen:
https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=fi&u=http://www.supersaver.fi/klarna-instalment-info&prev=search" target="_blank">https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=fi&u=http://www.supersaver.fi/klarna-instalment-info&prev=search 
lenen kost geld....
het kan toch ook helemaal niet dat een derde zomaar iemand's leningen zou kunnen annuleren?