Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johnnybegood - 08-06-2017 14:44:02
Auto & Vervoer

Garantie auto

Een en ander ligt er aan wat bij de koop is overeengekomen, 6 maanden garantie, echter zijn er ook bepaalde dingen uitgesloten ? en wat hield de beurt in ?
dat na 2 maanden blijkt dat de remblokken nagenoeg versleten zijn en de ruitenwissers gaar, geeft aan dat de auto voor aflevering niet goed is nagekeken !
nu kun je bij verschillende lease maatschappijen extra betalen ( contract afsluiten ) voor garantie varierend tussen de 3 maanden tot soms een jaar, heeft
u dat ook gedaan ? 

zoals u het schetst is deze leasemaatschappij niet erg betrouwbaar en kleinzielig want we hebben het over een bedrag van ongeveer 30 tientjes voor de ruitenwissers en rond de 150 euro voor het vervangen van de remblokken. afhankelijk van de km stand kan het ook zijn dat de remschijven ook vervangen moeten worden ?