Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 10-06-2017 23:34:24
Vrije tijd & Tuin

Schutting op erfgrens

Hallo lli, 

de buren willen de erfafscheiding vervangen


willen uw buren de gemeenschappelijk heg op de erfgrens vervangen door een schutting? dan hebben uw buren uw toestemming nodig. u bent voor de helft eigenaar. daarom moet u samen afspraken maken over het vervangen van de erfafscheiding.


komt u er samen niet uit? schakel dan een https://www.juridischloket.nl/hoe-we-werken/advocaat-nodig" target="_blank">mediator (conflictbemiddelaar) in om afspraken op papier te zetten. wordt u het niet met uw buren eens, dan moet uw buurman aan de https://www.rechtspraak.nl/uw-situatie/onderwerpen/rechtsgebieden/civiel-recht/paginas/default.aspx?pk_campaign=linkbuilding&pk_kwd=juridischloket&pk_source=juridischloket&pk_medium=link&pk_content=wonen-en-buren%20%20%20" target="_blank">rechter toestemming vragen om op de erfafscheiding een schutting te plaatsen.

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://www.juridischloket.nl/wonen-en-buren/buren/erfafscheiding" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/wonen-en-buren/buren/erfafscheiding#