Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 11-06-2017 12:05:01
Vrije tijd & Tuin

Schutting op erfgrens

Volgens mij hebben we hier met trollen te maken. bij dat vorige schuttingverhaal had ik ook al zo'n vreemd gevoel. alsof er iets niet klopt. daar wilde ik het nog wel het voordeel van de twijfel geven. maar dat een buur toevallig hier het verhaal van de andere buur leest en dan reageert, mnm, vreemd!

door ili - 11 jun. 2017 om 09:41

dank voor de reactie. heel voortvarend was het niet. heel veel buren hadden al gevraagd of de bak weg kon. daar kregen ze alleen maar boze reacties op. ik ook. ik heb vervolgens nagevraagd bij de gemeente wat de regelgeving hieromtrent was. wat naar mijn idee mijn goed recht was. het kan toch niet zo zijn dat de hele buurt last heeft van 1 bewoner?

met betrekking tot de schutting zal ik contact opnemen met de woningbouwvereniging. de schutting staat nu op instorten en dateert uit de jaren 60. betonnen palen zijn maar 1 meter hoog, dus daar kan ik geen nieuwe schutting tegen aan zetten.



door sandrakrol 11 jun. 2017 om 11:17

 

praat voor jezelf  
er was geen één buurt bewoner die last had van die aanhanger. iedereen was er blij mee hij stond er al 6 jaar. behalve jij, jij komt en dat die aanhanger moest van jou weg. en trouwens hij stond niet eens voor jou deur. en de schutting staat niet op instorten.... je wilt graag je gelijk hebben indeze maar dan heb je pech..en de woningbouw... heb ook zijn regels  en jij bent leerkracht... sociaal jij bent zo asociaal jij heb geen respect voor je buren nul komma nul.